Den kongelige livgarde

Så fik vi endelig kyllinger smiley

UNICEF Rettighedsskole

I år er Paradisbakkeskolen blevet udvalgt til at være UNICEF Rettighedsskole.
Det betyder, at alle på og omkring skolen forpligter sig på at arbejde med Børnekonventionen og respektere elevernes rettigheder i højere grad end før.
Samtidig har vi her på skolen valgt at arbejde mere med elevernes medbestemmelse og toiletforholdene.
Det betyder, at vi skal have oprettet et Rettighedsråd her på skolen, som kan arbejde med tiltag, der kan styrke elevernes trivsel og tolerance.
Her kan I se videoen, som er et oplæg til elevernes ansøgninger til Rettighedsrådet

I dag har tre grupper fra 8AB pitchet iværksætterideer for et dommerpanel på Folkemødet.

Vindergruppen vandt 10.000 kroner til en tur til København - og ALLE fik masser af ros for både ide og pitch.
Vindergruppen har desuden deltaget i TV2/NEWS smiley
Tak for samarbejdet til Dansk Industri og Fonden For Entrepenørskab!

Vindergruppen blev Yara og Camille med app'en Let'sGoGreen, som sætter fokus på alle de grønne og bæredygtige oplevelser, der findes på Bornholm, i Danmark og i verden - stort tillykke med sejren for en fantastisk idé og en virkelig god pitch for dommere og publikum!

Så kom alle vores nye cykler ud at køre

Grønt flag

Mandag den 29.august fik vi overbragt det "grønneflag" af borgmester Winnie Grosbøll. Paradisbakkeskolen har fået det grønne flag fordi vi gennem hele sidste skoleår har arbejdet med bæredygtigt forbrug. Det har vi gjort gennem vores køkkenhaveprojekt, hvor 4b og 4c er undervist i havebrug og har dyrket køkkenhaven - for derefter at levere grøntsager til madkundskabsholdene.

Kontorets åbningstider

Mandag kl. 8.00 - 16.00
Tirsdag kl. 8.00 - 15.00
Onsdag kl. 8.00 - 15.00
Torsdag kl. 8.00 - 15.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Følg os på facebook:

Naturfagsuge

Så var der fest på skolen - igen😉I dag afsluttede vi naturfagsugen med et stort forælderarrangement. Fantastisk uge - med fantastiske elever

Læs det nye Skolebørn
Tema: Flugten fra folkeskolen –fup eller fakta?
Folkeskole eller privatskole? Det er ikke vigtigt for forældrene
10 fordele ved folkeskolen
Tæller størrelsen? Er små eller store skoler bedst?
Forældre har færre rettigheder på privatskoler

• 25-10-2017
    Check-point One 9. klasserne (besøg fra Forsvaret) · 9A · 9B