Charlotte Stegmann den 11-12-2018
    KÆRE AKTIVE KVINDE & MAND

Har du tid et øjeblik? Har du tid til at læse dette lille infobrev? Den handler om tid - om mindst en halv times tid. Det handler om, hvorvidt du har mindst en halv time tilovers?
    Tid er penge. Tid skal bruges. Der er noget, vi skal nå. Vi har fritid, transporttid, spisetid, tid med børn, tid med børnebørn. Altså, vi har travlt.
    Og derfor spørger vi igen -har du tid et øjeblik? Har du måske en halv time tilovers?
    Du kunne bruge en halv time sammen med et barn, og det kunne blive en vigtig halv time.

Dette lille infobrev er en opfordring til dig om at deltage i projekt: Aktiv Læsemakker, hvor du skal læse sammen med et barn fra 2.-3. klasse i en halv time.
    Bemærk at vi ikke taler om lektielæsning.  Projekt Aktiv Læsemakker er netop ikke traditionelt hjemmearbejde.
    Det er en opfordring til, at du forærer et barn en halv time af din tid - en tid, hvor I læser sammen.

Projekt -Aktiv Læsemakker:
    • Opstartsmøde onsdag d. 9. januar kl. 12.00– info om projektet samt introduktion til eleven.
    • Projektperiode uge 3-9.
    • Afslutningsfest torsdag d. 28. februar 2019 kl. 14.00.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Læsevejlederne på Paradisbakkeskolen
    Maria Nexø Grønnegaard, [email protected], 23 49 30 78
    Minette Louise Larsen, [email protected], 51 36 86 08

"

Tilmelding til Projekt: Aktiv Læsemakker (tilmeldingsfrist 7. januar 2019)

Certificeret Rettighedsskole

Den 13. juni 2018 blev Paradisbakkeskolen certificeret Rettighedsskole.

At være en Rettighedsskole betyder, at hele skolen aktivt arbejder for mere demokrati og medbestemmelse, og derved en bedre trivsel for alle.

På skolen er der nedsat et Rettighedsråd, der består af en elev fra hver årgang, to elevrådsrepræsentanter og to koordinatorer (lærere). Rettighedsrådet har taget et kæmpe ansvar, og holdt møder, taget til FN-byen i København 3 gange, har igangsat en lokumsdigtkonkurrence, har fået alle klasser til at lave baseline, tryghedsundersøgelser, klassechartre, arbejdet med Børnekonventionen, lavet arrangementer for og med alle, og de har planlagt en demokratidag hvor eleverne selv underviste ud fra de pædagogiske metoder, de gerne ville undervises efter i dagligdagen, hvor Borgmesteren kom og deltog.

Det at være Rettighedsskole, gør at eleverne lærer vigtigheden af at være et fællesskab, og at sammenhold, tolerance og forståelse af forskellighed gør stærk.

Alle på skolen har taget ansvar, hvilket har betydet, at vi nu har en endnu bedre skole.

Jeg ser frem til de kommende års skole som Rettighedsskole.

Pia Tofte

Tusinde tak

Tusinde tak for jeres store indsats ved arbejdsdagen smiley

Grønt flag

Mandag den 29.august fik vi overbragt det "grønneflag" af borgmester Winnie Grosbøll. Paradisbakkeskolen har fået det grønne flag fordi vi gennem hele sidste skoleår har arbejdet med bæredygtigt forbrug. Det har vi gjort gennem vores køkkenhaveprojekt, hvor 4b og 4c er undervist i havebrug og har dyrket køkkenhaven - for derefter at levere grøntsager til madkundskabsholdene.

Kontorets åbningstider

Mandag kl. 8.00 - 16.00
Tirsdag kl. 8.00 - 15.00
Onsdag kl. 8.00 - 15.00
Torsdag kl. 8.00 - 15.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Følg os på facebook:

I dag har vores dejlige 4.klasseelever udsmykket hovedindgangen - flot arbejde

4.klasserne har haft besøg af en jæger, der viste hvad en kanin havde under skindet. Det blev en stor kulinarisk oplevelse😉

Jane og Lærke er læsemakkere

Frivillige bedstemødre lærer børn at læse

"Abel Spendabel, hvad koster din sabel" - ikke alle børn har lige let ved at læse, men det kan en voksen læsemakker hjælpe på.