I dag har tre grupper fra 8AB pitchet iværksætterideer for et dommerpanel på Folkemødet.

Vindergruppen vandt 10.000 kroner til en tur til København - og ALLE fik masser af ros for både ide og pitch.
Vindergruppen har desuden deltaget i TV2/NEWS smiley
Tak for samarbejdet til Dansk Industri og Fonden For Entrepenørskab!

Vindergruppen blev Yara og Camille med app'en Let'sGoGreen, som sætter fokus på alle de grønne og bæredygtige oplevelser, der findes på Bornholm, i Danmark og i verden - stort tillykke med sejren for en fantastisk idé og en virkelig god pitch for dommere og publikum!

Aktive elever i haven

Så kom alle vores nye cykler ud at køre

Grønt flag

Mandag den 29.august fik vi overbragt det "grønneflag" af borgmester Winnie Grosbøll. Paradisbakkeskolen har fået det grønne flag fordi vi gennem hele sidste skoleår har arbejdet med bæredygtigt forbrug. Det har vi gjort gennem vores køkkenhaveprojekt, hvor 4b og 4c er undervist i havebrug og har dyrket køkkenhaven - for derefter at levere grøntsager til madkundskabsholdene.

Kontorets åbningstider

Mandag kl. 8.00 - 16.00
Tirsdag kl. 8.00 - 15.00
Onsdag kl. 8.00 - 15.00
Torsdag kl. 8.00 - 15.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Følg os på facebook:

Forårsfest i indskolingen

NYT SKOLEBØRN: Tema om Børn i bevægelse

Temaet denne gang er Børn i bevægelse og magasinet indeholder artikler, som undersøger, hvor langt skolerne er nået med at få bevægelse ind i skolens hverdag, interview med sundhedseksperten Chris Macdonald, en forældreguide ”Få dit barn til at bevæge sig” samt skolereportager om at integrere bevægelse i den faglige læring.
-------
Oplever du problemer med linket ovenfor, kan du indsætte dette direkte link til magasinet: