Charlotte Stegmann den 12-07-2018
    Årsberetning 2018.
  • Charlotte Stegmann den 18-06-2018
    Har du ønske om at være frivillig på Paradisbakkeskolen, så kontakt skolens kontor tlf. 56923350.
    I øjeblikket har vi et læsemakker projekt, der starter til efteråret 2018.

Certificeret Rettighedsskole

Den 13. juni 2018 blev Paradisbakkeskolen certificeret Rettighedsskole.

At være en Rettighedsskole betyder, at hele skolen aktivt arbejder for mere demokrati og medbestemmelse, og derved en bedre trivsel for alle.

På skolen er der nedsat et Rettighedsråd, der består af en elev fra hver årgang, to elevrådsrepræsentanter og to koordinatorer (lærere). Rettighedsrådet har taget et kæmpe ansvar, og holdt møder, taget til FN-byen i København 3 gange, har igangsat en lokumsdigtkonkurrence, har fået alle klasser til at lave baseline, tryghedsundersøgelser, klassechartre, arbejdet med Børnekonventionen, lavet arrangementer for og med alle, og de har planlagt en demokratidag hvor eleverne selv underviste ud fra de pædagogiske metoder, de gerne ville undervises efter i dagligdagen, hvor Borgmesteren kom og deltog.

Det at være Rettighedsskole, gør at eleverne lærer vigtigheden af at være et fællesskab, og at sammenhold, tolerance og forståelse af forskellighed gør stærk.

Alle på skolen har taget ansvar, hvilket har betydet, at vi nu har en endnu bedre skole.

Jeg ser frem til de kommende års skole som Rettighedsskole.

Pia Tofte

Tusinde tak

Tusinde tak for jeres store indsats ved arbejdsdagen smiley

Grønt flag

Mandag den 29.august fik vi overbragt det "grønneflag" af borgmester Winnie Grosbøll. Paradisbakkeskolen har fået det grønne flag fordi vi gennem hele sidste skoleår har arbejdet med bæredygtigt forbrug. Det har vi gjort gennem vores køkkenhaveprojekt, hvor 4b og 4c er undervist i havebrug og har dyrket køkkenhaven - for derefter at levere grøntsager til madkundskabsholdene.

Kontorets åbningstider

Mandag kl. 8.00 - 16.00
Tirsdag kl. 8.00 - 15.00
Onsdag kl. 8.00 - 15.00
Torsdag kl. 8.00 - 15.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Følg os på facebook:

Jane og Lærke er læsemakkere

Frivillige bedstemødre lærer børn at læse

"Abel Spendabel, hvad koster din sabel" - ikke alle børn har lige let ved at læse, men det kan en voksen læsemakker hjælpe på.

Klik og læs: Magasinet Skolebørn om medbestemmelse
Demokrati i hjemmet: Lær dit barn at præge sit liv.
Disse pligter har andres børn. Og sådan overtales de.
Undersøgelse: Er du aktiv? Så bliver dit barn det også.
Demokratisk folkeskole i Israel: Eleverne bestemmer alt.