Så kom alle vores nye cykler ud at køre

Flot omtale i Bornholms Tidende

Profilholdet "Krop og bevægelse" løb orienteringsløb i Stampen, Rønne. Alle kom med hjem😃13 poster på 1,5 time i solskin og fuglesang. Dejlig eftermiddag.

Grønt flag

Mandag den 29.august fik vi overbragt det "grønneflag" af borgmester Winnie Grosbøll. Paradisbakkeskolen har fået det grønne flag fordi vi gennem hele sidste skoleår har arbejdet med bæredygtigt forbrug. Det har vi gjort gennem vores køkkenhaveprojekt, hvor 4b og 4c er undervist i havebrug og har dyrket køkkenhaven - for derefter at levere grøntsager til madkundskabsholdene.

Kontorets åbningstider

Mandag kl. 8.00 - 16.00
Tirsdag kl. 8.00 - 15.00
Onsdag kl. 8.00 - 15.00
Torsdag kl. 8.00 - 15.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Følg os på facebook:

Folkedans i indskolingen

M1B, M1C og 1. B samt M2A og 4.C har optrådt med Folkedans for

Indskolingen og ml.trinnet i dag mandag den 3.april.Der var 10 forskellige nationaliteter

Samlet om at bl.a. at danse: Pigernes Fornøjelse, Sasha og Den lille Englænder.

Bagefter viste eleverne deres forældre, bedsteforældre og søskende dansene igen som de har øvet

Sammen med Lisbeth Lind og Niels Anker Kofoed.

Derefter var der en stor kagebuffet som forældrene havde bagt kage til.

Nyt magasin skolebørn

NYT SKOLEBØRN: Tema om forældrenes rolle i skolen

Temaet denne gang er forældrenes rolle i skolen og vi kommer hele vejen rundt om emnet fra interview med den ny undervisningsminister Merete Riisager, over skolens forventninger til forældrene, fordomstjek af lærere og forældre samt skolereportage om skole-hjem-møder.