Opslagstavlen

KÆRE AKTIVE KVINDE & MAND

Har du tid et øjeblik? Har du tid til at læse dette lille infobrev? Den handler om tid - om mindst en halv times tid. Det handler om, hvorvidt du har mindst en halv time tilovers?
    Tid er penge. Tid skal bruges. Der er noget, vi skal nå. Vi har fritid, transporttid, spisetid, tid med børn, tid med børnebørn. Altså, vi har travlt.
    Og derfor spørger vi igen -har du tid et øjeblik? Har du måske en halv time tilovers?
    Du kunne bruge en halv time sammen med et barn, og det kunne blive en vigtig halv time.

Dette lille infobrev er en opfordring til dig om at deltage i projekt: Aktiv Læsemakker, hvor du skal læse sammen med et barn fra 2.-3. klasse i en halv time.
    Bemærk at vi ikke taler om lektielæsning.  Projekt Aktiv Læsemakker er netop ikke traditionelt hjemmearbejde.
    Det er en opfordring til, at du forærer et barn en halv time af din tid - en tid, hvor I læser sammen.

Projekt -Aktiv Læsemakker:
    • Opstartsmøde onsdag d. 9. januar kl. 12.00– info om projektet samt introduktion til eleven.
    • Projektperiode uge 3-9.
    • Afslutningsfest torsdag d. 28. februar 2019 kl. 14.00.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Læsevejlederne på Paradisbakkeskolen
    Maria Nexø Grønnegaard, [email protected], 23 49 30 78
    Minette Louise Larsen, [email protected], 51 36 86 08

"